duminică, 21 iulie 2013

TRADITIONAL UNIONIST ... PROCEDURE


ond.ro

4 comentarii:

Anonim spunea...

Messerschmidt says:
Iulie 20, 2013 at 1:28 pm
Deoarece, comentariile mele au fost sterse de 2 ori, probabil deranjeaza, am sa ma rezum doar la:CAT DE FRUMOASE SUNT ACESTE DESENE…OARE NU SE PUTEAU INLOCUI CU CEVA TIP CRIV? sau arta naiva e preferata pe acest blog?Oricum toate desenele STOPs au ceva care ne scot ochiii…….in evidenta!

Reply

STOPS spunea...

ȚI-AM SCOS OCHII MESSER...FASCIST/HORTYST ?!

STOPS spunea...

MIHAI USS says:
Iulie 21, 2013 at 1:20 pm
vezi și http://www.viewpoint-catalog.blogspot.com
NAIV, NAIV … DAR E INTERNAȚIONAL NU K KRIV !!

Reply
Messerschmidt says:
Iulie 21, 2013 at 5:07 pm
De gustibus non est disputandum! Cred ca cimitirul vesel de la Sapanta este mai expresiv decat aceste desene …adanci, ale preacunosutului stop . Dar e o simpla opinie….Raman la opinia mea…#^&*(*@%@#^&*(%$$#@@;::…prea adanci, fara pretentia de a fi un critic de arta.

Reply

STOPS spunea...

MEDITAȚIE 1.1
1.Curs pentru dezvoltarea INTENSIVĂ a SIMȚULUI UMORULUI
-Material didactic DESENUL SATIRIC de mai sus;
-MOTTO:
Cele 4 poante sunt ingenios plasate pe verticală prin invocarea lui BEGHEUȚĂ, cunoscut din Observatorul Militar ca " Nikipercea al parașutiștilor";
-POANTA 1 - GAURA DIN DRAPEL - găurică la Bucharest , Găuroi la KISHINEV;
-POANTA 2 - JOS CU PARAȘUTIȘTII ! - TRUPELE DE PARAȘUTIȘTI au fost desființate lent dar sigur, ca în căderea liberă ... SE VEDE CĂ AICI BG-UȚĂ ARE O UMBRELĂ !!
-POANTA 4 - PERSONALIZAREA UMBRELEI - sugerează himera APĂRĂRII TERITORIULUI NAȚIONAL DE CĂTRE ALȚII concomitent cu bugetarea tembelă OFFFF F-SIXTEEN !! (adică e evident nejustificată acea umbrelă);
-POANTA 4 - PROCEDURA "CUZA" care putea fi aplicată invers (deja ales la Bucharest ... mai trebuia și la Kishinev ... dar antiUNIONIȘTII au pus-o de o nouă SUSPENDARE (D-AIA BULA DE TEXT A DESENULUI PLUTEȘTE ... SUS !!)
Indicații metodice: se CITEȘTE & reCITEȘTE !