miercuri, 16 aprilie 2014

Operația antidesant "BLACK HOLE" declanșată de NATO pentru contracararea pseudo-ofensivei "KRASNÂI REFERENDUM"


8 comentarii:

STOPS spunea...

@Marin NEACȘU
Primit.Nu stiu cati vor intelege mesajul, multi vor avea nevoie de explicatii, este prea subtila. Incercati si una cu ascunderea lui Ponta in ministerul apararii.

STOPS spunea...

STOPS joi, aprilie 17, 2014 6:58:00 a.m.
Iată și un KNOW HOW referitor la CUM se înțelege acest moment istoric desenat CA DESANT MASIV:
- NATO nu are altă posibilitate de a stopa "desantul rusofon" care are denumirea de cod REFERENDUMUL ROȘU / KRASNÂI REFERENDUM decât pregătind un raion antidesant ;
- am avut inspirația unei GĂURI NEGRE care nu iartă nimic, ideea fiind aplicată chiar prin litera O de la NATO care-i cam stă-n coaste țarului prin simpla și inevitabila proximitate. Dacă nu se poate publica aici nu mă deranjează comentarii la www.stops-caleidoscop.blogspot.com !!

STOPS spunea...

Domnu NM
AI DREPTATE ... DACĂ ÎNVIE DE PAȘTE CEI 50.MII PARAȘUTAȚI ... TZARU NE IA MOLDOVA TOATĂ !... de facto PROMISĂ DE ... CANTEMIR !!

STOPS spunea...

dacă ești PLOTONER pe filiera indirectă te sfătuiesc să citești despre DESANT AERIAN / AIRBORNE "
- DEBARCAT *
- PARAȘUTAT **
- COMBINAT ***
AVEM UN DOCTOR ÎN *** TANASE caută-l pe net, are vreo 20 de salturi, dar după o fractură de calcâi cerebral, a trecut la GÂNDIREA MILITARĂ .ro k ... copist ... ca Mihai Eminescu ...

Cârcotaşu spunea...

Dom-le, io public oricând o caricatură sau o compoziţie grafică, da' ea trebuie să se pupe cu vreun articol publicat sau pe care mă gândesc să-l scriu. De asemenea, tre' ca părerea exprimată să coincidă cu a mea, că altfel se cheamă că-mi dau palme la oglindă. Da' am o nedumerire: văd că răspunzi multora, fără a vedea comentariile cărora le răspunzi. La fel se va întâmpla şi cu al meu?

Cârcotaşu spunea...

PS. A! Să nu uit, o nedumerire. Ce semnifică Be-Ge?

STOPS spunea...

MNEACȘU@ Eu la cea cu desantul ma refeream ca e subtila si ca unii nu o vor intelege, pentru ca nu oricine are harul de a intelege acest gen de arta. Daca ati inteles altceva, imi pare rau.

STOPS spunea...

S-A ASCUNS sau a presemnaat MOBILIZAREA ?!...
(Starea de mobilizare reprezintă totalitatea măsurilor extraordinare planificate şi pregătite din timp de pace, precum şi acţiunile desfăşurate pentru aplicarea acestora la apariţia sau iminenţa unei ameninţări grave care poate afecta ţara.)

Starea de război reprezintă totalitatea măsurilor extraordinare care se pot institui în vederea exercitării dreptului inerent al statului la autoapărare individuală sau colectivă.

Mobilizarea parţială constă în aplicarea succesivă şi limitată a măsurilor prevăzute de starea de mobilizare, în una sau mai multe unităţi adiministrativ-teritoriale, precum şi pentru anumite elemente ale forţelor destinate apărării. Economia poate fi mobilizată in totalitate în unitaţile administrativ-teritoriale unde s-a declarat această stare.