marți, 18 iunie 2013

BIG FLAG BIG FLOODS


și totuși ...... AERO - MODELUL lui da VINCI !



SELECȚIONATE SECȚIUNEA SENRYU 

aerodrom 

cu pistă falsă –

îndoită trestia

şi

workshop photoshop -

armonia simetriei

cu apă plată

VODAFONE 15 haiga aniversar de STOPS ROMANIA


ForumSupport, Vodafone Romania
21:17 (acum 11 ore)
către mine
Multumim foarte mult pentru aprecieri!
 
Echipa Vodafone.
VODAFONE - UN PRIETEN PE ... INTERNET !
Istoria Internetului BEGINS la  2 septembrie 1969, cu ARPANET (Advanced Research Projects Agency Network) / Departamentul Apărării al Statelor Unite.
 ARPANET la civili în anii 1970 /cercetătorii din marile universităţi din SUA.
 Conexiuni internaţionale 1972, domeniul World-Wide-Web 
prescurtat WWW sau simplu Web, inventat în 1989. 
2012, erau înregistraţi 2.405.518.376 de utilizatori  peste 30% din totalul populaţiei globului, 
iunie 2013, numărul acestora a trecut de 2,5 miliarde de persoane
Facebook (92%), apoi Twitter (82%), LinkedIn (73%) si blogul de companie sau Pinterest.

Există utilizatori care ştiu exact ce caută pe Internet, având o bază de site-uri deja formată, pe care le vizitează periodic pentru a afla noutăţi (de exemplu site-urile de presă online, cele cu o anumită tematică etc).
 Unii utilizatori sunt interesaţi doar să-şi verifice e-mailul, petrecând doar câteva minute online pe o sesiune; alţii însă petrec ore întregi pe forum-uri şi reţele sociale pentru a comunica online cu rude, prieteni, sau necunoscuţi. O însemnată parte a internauţilor intră pe retea doar pentru a căuta o informaţie anume în motoarele de căutare (de exemplu informaţii despre un produs). 


Internetul consumă 2-3% din energia electrică la nivel mondial
Dintre cei peste 2,5 miliarde de utilizatori de internet la nivel global, 1,1 mld. provin din  Asia (565 de milioane din China!), 520 mil. din Europa, 275 mil. dinn America de Nord, 167 mil. din Africa).
La sfîrşitul anului 2012 erau înregistrate 634 de milioane de site-uri web şi  create 51 de milioane de site-uri.
Pe reţelele de socializare, puteau comunica: 1 miliard de utilizatori pe Facebook(număr atins în octombrie 2012). 53% dintre utilizatorii reţelei Facebook sunt bărbaţiiar vârsta medie a tuturor utilizatorilor acestei reţele, (care acţionează butonul “like” de aproximativ 2,7 miliarde de ori într-o singură zi!),  este de 40,5 ani.
24,3% dintre cele mai dezvoltate 10.000 de site-uri din lume au integrare Facebook (butoane, câmp de comentarii etc)
Aproape toţi utilizatorii de internet au cont e-mail, iar   zilnic navighează în reţea 2,2 miliarde de utilizatoriAceştia trimit 144 de miliarde de e-mailuri pe zi dintre care 99 de miliarde  sunt spam.
 Cu 425 de milioane de conturi Gmail este cel mai folosit client de e-mail din lume.
Dintre browserele web, Google Chrome este folosit de 33% dintre abonaţi; Internet Explorer, de 32%;  Firefox , de 25%; Safari 7%; Opera 1%; Altele 1%
În anul 2012 pe Google s-au înregistrat 1,2 mii de miliarde de căutări !!!!, dar o treime dintre  americani foloseşte alt motor de căutare.
În ceea ce priveşte comunicarea pe reţeaua internet prin intermediul  telefoanelor mobile, este de remarcat faptul că  există deja peste 1,3 miliarde de smartphone-urila nivel global, care, raportate la cele 6,7 miliarde de abonamente de telefonie mobilă, reprezintă aproape 20%. Poate că tocmai de aceea  aproximativ 13% din traficul global de internet este realizat de pe telefoane mobile.
Din sfera mijloacelor video, YouTube a ajuns la miliard de vizualizări – număr atins în premieră de clipul „Gangnam Style”şi tot pe YouTube, 8 milioane de oameni au urmărit simultan transmisia în direct a saltului cu paraşuta executată din spaţiu de către Felix Baumgartner.
Pe Facebook se  încarcă lunar 7,3 milioane de GB de imagini fotografice, iar zilnic se adaugă cca. 300 de milioane de poze. În septembrie 2012, Instagram înregistrase 5 miliarde de fotografii încărcate, ceea ce  ar însemna 58 de fotografii pe secundă. 

but  on   ...   WIRELESS INTERNET !

VODAFONE IS THE BEST !

HAVE A REST !