duminică, 21 iunie 2015

PENSIONAR NESIMȚIT: - DUPĂ CE-MI VĂZU CUPONUL ... LUNOZULB IȘ ATSUF SOJUDĂD !


2 comentarii:

STOPS spunea...

După cum se ştie de la 1 februarie, noul Cod Penal va dezincrimina prostituţia, în sensul în care practicarea ei nu va mai fi infracţiune ci doar contravenţie, fiind sancţionată doar cu amendă. În schimb, proxenetismul şi traficul de persoane în scopul exploatării sexuale rămân sancţionate cu dosar penal şi închisoare.
După cum se ştie, nici Caracalul nu face rabat de la aceste probleme cu care se confruntă societatea românească.
Au existat scandaluri cu proxeneţi ce racolau fete tinere de şcolile şi liceele din localitate.
Acest lucru după cum se ştie este un subiect tabu şi foarte neplăcut în ceea ce priveşte unele persoane cu influenţe în acest mic orăşel de provincie.
Mă întreb, dacă aşa cum şi pe plan naţional ar fi o soluţie pentru relansarea economiei, de ce nu şi la Caracal acest lucru nu ar putea funcţiona pentru ca bugetul local să se consolideze din aceste servicii ale tinerelor domnişoare.
Vechile bordeluri sau mai nou, saloanele de masaj erotic ar putea fi o soluţie şi pentru consilierii locali ca să iniţieze proiecte de hotărâri pentru a creşte veniturile bugetului local care după cum se ştie nu acoperă în totalitate nevoile municipalităţii.
Legalizarea celei mai vechi meserii ar aduce venituri suplimentare localităţii ţinând cont că venirea americanilor la BAZA NATO de la DEVESELU se apropie cu paşi repezi.
Iată cum va decurge plăcerea legalizată:
„În momentul achitării, clientul va primi bon fiscal, iar statul va percepe impozit”, spune Doru Buzducea, specialistul care s-a ocupat de acest capitol din raportul prezidenţial, pentru Gândul.info.
Aşadar, sumele care vor intra în buget din acest tip de impozit vor fi considerabile, având în vedere că, din estimările lor, 24.000 de românce practică prostituţia.
Oare apariţia saloanelor de masaj erotic ca ciupercile după ploaie şi la Caracal ar fi o soluţie, odată cu legalizarea prostituţiei?

STOPS spunea...

Stelian Ciocarlie Una din cele mai grele boli profesionale ale Parasutistilor Militari este si ,,Durerea in Cur". Cel mai bun exemplu este colegul si fanul nostru Nea Stopica. Numai ca El a gresit tratamentul
Fotografia postată de Stelian Ciocarlie.
Îmi place · Răspunde · 6 · 28 iunie la 20:34

Nicu Stops Stopel Col.Dr.de cur CIOCÎRLIE ... SĂ SUFLE ACOLO CU TOȚI GABORii dă BZĂU !
Fotografia postată de Nicu Stops Stopel.
Nu-mi mai place · Răspunde · 1 · 9 ore

Nicu Stops Stopel GRUPUL se va numi oficial Gp.Cc.Adîncimii ... umorului Maestrului sTOPs "SUFLĂ SUFLETENTRUNSUFLET" .
Nu-mi mai place · Răspunde · 1 · 8 ore

Nicu Stops Stopel SUSPEND COLABORAREA AICI . PENTRU COOLtura dvs am replici pe http://stops-caleidoscop.blogspot.ro/ every joi LA COROPIȘNIȚOI ...