marți, 29 iulie 2014

sTOPs on TETY BOROS's CATALOG TG.MUREȘ Romania



http://www.zi-de-zi.ro/foto-caricaturi-de-senzatie-in-palatul-culturii/#ad-image-0 

16 comentarii:

STOPS spunea...


Lavana Kray
18:32 (Acum 13 ore)

către mine
Ingenios" promo" ha ha
Brava, colega !

STOPS spunea...

FEINOSHAG THANK my fair Lady ...

STOPS spunea...

@aspargus
comentariu educativ:
dacă nu ai sistem de operație ANDROID nu poți fi operat 4G la locul de implementare FĂRĂ-FIRE* a ASPRGS-ului dar metoda RH POZITIV e mult mai plină de LIKE - uri, decât cea ELENĂ ori STELIANĂ ...
(4G (engleză: fourth generation) este numele generației a patra de tehnologie telefonică mobilă, aceasta fiind succesoarea 3G. Un sistem 4G oferă internet mobil de mare viteză. De acest sistem pot beneficia laptopurile cu o conexiune prin modem USB *fără-fir, smartphonurile și alte sisteme mobile. Aplicațiile compatibile includ televiziunea mobilă high-definition, televizunea 3D, sistemele pentru conferinte video. Recent noile sisteme de operare mobile: Android, iOS, Windows-mobil intră în categoria 4G.)

STOPS spunea...

TOTUȘI de doreai a-l combate pe cineast … îi afișai problema USA-CCCP /URSS:
” 2014.IUNIE 30. // SUA au o datorie de 101% din PIB. Datoria publică a Rusiei este de 8% din PIB. SUA au avut anul trecut un deficit comercial în valoare de peste 500 de miliarde de dolari. Rusia înregistrează constant excedent ccomercial de ani buni. Rusia este de 2x mai saraca decat Germania are o rata a somajului de 5,4% ce-i drept, germanii stau mai bine cu 5,3%, intr-adevar diferenta enorma. De când Vladimir Putin a devenit preşedinte, economia s-a dezvoltat într-un ritm rapid. Valoarea PIB s-a dublat, urcând de pe locul 22 pe 11 la nivel mondial. Rata de creştere medie anuală este de 7% de atunci, iar statul ocupă a şasea poziţie la nivel mondial după PIB raportat la puterea de cumpărare. Sectorul industrial a crescut cu 75% în primii opt ani de mandat al lui Putin, investiţiile s-au majorat cu 125%, agricultura şi construcţiile au înregistrat avansuri. Veniturile populaţiei s-au ddublat, iar salariul mediu a crescut de la echivalentul a 80 de dolari la 640 de dolari. Clasa de mijloc a crescut de la opt milioane de persoane la 55 de milioane. Numărul persoanelor care trăiesc sub pragul sărăciei a scăzut de la 30% în 2000 la 14% în 2008 si 11% in 2012 ( Germania are 17%).Rezervele de aur ale Rusiei au crescut cu 570 de tone metrice în ultimii zece ani, în timp ce rezervele SUA mai degrabă au stagnat.
Mai mult: news/2014_07_16/Rusia-vrea-sa-introduca-taxe-vamale-la-importul-de-vin-carne-si-fructe-din-Republica-Moldova”
PONTA QVO VADIS? E O PROBLMĂ DE HARVARD ?!

STOPS spunea...

stops says:
August 3, 2014 at 10:07 am
Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere …
PIX-ului altor persoane.

STOPS spunea...

Karadeniz says:
August 12, 2014 at 1:56 pm
Domnule Postelnicu, RH are niste circumstante atenuante, vârsta, eșecurile vocaționale, bolile neurologice, ceva angoase de pe vremea când era anchetat de securitate și ținut zile întregi în budă etc, dar aceste clinciuri publice, făcute pe deasupra și în ograda altuia, chiar nu le înțeleg. Vârsta și înțelepciunea acumulată din experiența atâtor ani ar trebui să domolească orgoliile.

Reply
sTOPs says:
August 12, 2014 at 4:11 pm
Sigur aceste rânduri vor fi deleted de dl. admin – fiind pe lângă subiectul analizat în imagine … sau aveți preocupări similare mi-haiosului meu bleujandarm !

Reply
Marlon Juvet says:
August 12, 2014 at 10:46 pm
Joacă în aceeaşi ligă cu Horvath, Pitulice şi nebunul satului. De ce? Numai el şi medicii psihiatrii ştiu….

Reply
sTOPs says:
August 13, 2014 at 11:11 am
O PSIHIATRIE , 2 PSIHIATRII; … dar cum sună asta a lui Mârlon … “şi medicii psihiatrii ştiu….” SUNĂ A LIMBAJ DE SUBTOFIȚĂR !

Reply
sTOPs says:
August 13, 2014 at 11:42 am
Am zâs așe penkă dmn-lui nu 1000 (MIE) NEED TOPchair – SCAUN … LA CAP ! Scaun ventilat, cu functie de masaj pentru fata si lateral spate, functie de memorie pentru reglare ADJECTIVE LA PLURAL fata-spate, oglinzi exterioare, tetiere si centuri, sistem audio cu minim 2 difuzoare si suboofer DE SUBOOFIȚĂR, putere totala minim O.99KG/PRAZ/W, cu reglare automata a volumului in functie de zgomotul OLTENESC ambiental.

Reply
Marlon Juvet says:
August 13, 2014 at 1:01 pm
Nea Stops, Aloooo, ţi-am mai spus domnule, limbajul ăsta îmbârligat cu pretenţii de subtilitate este cel mai puternic simptom al schizofreniei. Du-te domnule şi caută-te, nu mai obosi lumea pe forumuri.

STOPS spunea...

ROBERT HORVATH SUA says:
August 14, 2014 at 2:39 am
SUNT CONVINS CA MIHAI PACEPA
CARE ARE ACCES
LA APA CURENTA SI TOALETA

ESTE MAI BINE INFORMAT DECAT
MILOGUL KARADENIZ
CARE ARE DOAR O GAURA ROTUNDA IN CURTE .

POATE GRESESC…..CE PARERE AVETI ?

Reply
sTOPs says:
August 14, 2014 at 9:17 am
NB. … îl cheamă DENIS se alintă DENIZ și e din CARACAL, care a fost numit de cumani KARA KALE (CETATEA NEAGRĂ) … de aici enigmaticul nickname de postac …

STOPS spunea...

Salve MJ,
Am fost să MĂ CAUT ... dar nu m-am găsit ... pe acolo erau la coadă caradenis, asprgus și mihaios ... dvs. n-aveți trimitere de medicala IV ?!

STOPS spunea...

asparagus says:
August 14, 2014 at 5:15 pm
Draga colonele (desi e o umilinta pentru grad; cine te-o fi facut ma pe tine colonel de parasutisti, dar daca nu ma insel ai primit gradul la trecerea in rezerva), du-te tata la control, si mai lasa-ne. Acum o tii una si buna cu mihaius vad. Macar de toate paranoile astea ale tale s-ar adeveri, ar fi bine, dar asa…

Pitulice Ionela says:
August 15, 2014 at 5:26 am
@Karadeniz, DE CE :
DE CRACIUN, sau DE SFANTU GHEORGHE, cum vrei …

Reply
Karadeniz says:
August 15, 2014 at 12:41 am
Domnule Postelnicu v-am făcut, ca de la militar la militar, un apel la moderație, e suficient RH pentru a bulversa acest blog nu mai e nevoie și de intervențiile domniei voastre, care aveți și statutul de colaborator și autor al unor articole. Nu ați înțeles apelul meu și văd că ați confundat suspantele umorului cu suspensorul. Păcat.
Vă doresc succes în continuare.

STOPS spunea...

Marlon Juvet says:
August 5, 2014 at 10:19 pm
D-le Dancuţă, v-am bârfit zilele astea cu un amic comun. Tipul rămăsese, nu ştiu de ce, cu o impresie bunicică despre dvs. Repet – nu ştiu de ce. Şi am avut grijă să-i schimb percepţia şi să argumentez……

Reply
sTOPs says:
August 15, 2014 at 11:17 am
Te auzii prin CARACÂL cum îți bârfeai placa de bază, madărbordul, cu apostila FIRARMAMAMEALDRAC-DACĂTEMINT … dar de bârfești șî pi laCLUJ … Ț-OM DA DE LEAC CU … FAINOȘAG FRAI-MIU !

STOPS spunea...

PONT *REPUBLICA OLTENIA ȘI PONTA
UNDE-I MIRCEA? DĂUNĂU ÎMPĂRATE ...
Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru, la vremea respectiva sef al Marelui Stat Major al Armatei, a anuntat o conferinta de presa ad-hoc, seara tarziu. El a declarat, spre uluirea asistentei, ca structuri de tip mafiot incearca sa destabilizeze Romania si sa enclavizeze sudul Olteniei. Adica sa constituie o veritabila ”Republica a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amanunte. La cateva ore, in replica, a venit raspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Muresan, care a spus ca ”se poate vorbi de elemente de crima organizata, generate de nivelul scazut de trai, de saracie. Este vorba despre recuperatori, traficanti de droguri si cei implicati in fenomenul prostitutiei. Daca nu tinem sub control fenomenul, in timp, e posibil sa devina un pericol”. A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei.
De ce nu și DOMNUL MIRCEA ?!...MOTIVE=IDEM

STOPS spunea...

Cum sa supravietuiesti unui atac de cord când ești singur !!!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzător și care începe să simtă o stare de leșin, are doar, aproximativ 10 secunde înainte de a-si pierde cunoștința.

Cu toate acestea, aceste victime se pot ajuta prin a tusi în mod repetat și foarte energic. O respiratie adanca ar trebui să fie luata înainte de fiecare tuse, iar tusea trebuie sa fie adanca și prelungită, așa cum e atunci când se produce sputa din adâncul pieptului.

O respirație și o tuse trebuie repetate la fiecare două secunde, fără oprire pana soseste ajutorul sau până când inima se simte ca bate în mod normal din nou.

Respirațiile adânci, aduc oxigenul in plamani si miscarile de tuse storc inima și păstreaza sângele in circulatie. Presiunea asupra inimii, de asemenea, o ajuta sa recapete ritmul normal. În acest fel, Victimele atacurilor de inima pot ajunge la spital.

Spuneti la cât mai multe persoane despre aceasta. Le-ar putea salva viața!

Un cardiolog spune ca, daca toti cei care citesc asta, ar trimite-o la 10 persoane, putem salva cel puțin o viață.
Fotografie: Cum sa supravietuiesti unui atac de cord când ești singur !!!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzător și care începe să simtă o stare de leșin, are doar, aproximativ 10 secunde înainte de a-si pierde cunoștința.

Cu toate acestea, aceste victime se pot ajuta prin a tusi în mod repetat și foarte energic. O respiratie adanca ar trebui să fie luata înainte de fiecare tuse, iar tusea trebuie sa fie adanca și prelungită, așa cum e atunci când se produce sputa din adâncul pieptului.

O respirație și o tuse trebuie repetate la fiecare două secunde, fără oprire pana soseste ajutorul sau până când inima se simte ca bate în mod normal din nou.

Respirațiile adânci, aduc oxigenul in plamani si miscarile de tuse storc inima și păstreaza sângele in circulatie. Presiunea asupra inimii, de asemenea, o ajuta sa recapete ritmul normal. În acest fel, Victimele atacurilor de inima pot ajunge la spital.

Spuneti la cât mai multe persoane despre aceasta. Le-ar putea salva viața!

Un cardiolog spune ca, daca toti cei care citesc asta, ar trimite-o la 10 persoane, putem salva cel puțin o viață. TUȘEȘTE !
Parcă-i lozinca lui MARIUS TUCĂ !
... CITEȘTE

STOPS spunea...

CHELARU & MUREȘAN
Democrata Elena U, ex-consilierul presTB, se pregateste pentru doctoratul in Stiinte Militare. Indrumatorul EUdrea este gl de patru stele Mircea Muresan, rector Universitatii Nationale de Aparare din Bucuresti, cunoscut pentru slalomul pe care l-a facut cu gratie in timpul mandatelor celor trei presedinti pe care i-a avut Romania dupa 1989.

Mentorul divei prezidentiale este onorat, azi, de liberalii din comuna clujeana Vad -locul sau de bastina - cu o diploma politica de cetatean de onoare.

Despre Mircea Muresan se cunoaste ca a dobandit dupa Revolutie o situatie de invidiat, grevata pe un trecut discutabil, ramas inca neclarificat in dosarele Parchetului Militar, legat de distrugerea Bibliotecii Centrale Universitare si a altor obiective culturale din Capitala in cadrul vanatorii de teroristi, declansata de oamenii Moscovei.
Udrea intoarce turela tanchistului Muresan
Democrata Elena Udrea, ex-consilierul presedintelui Traian Basescu, se pregateste pentru doctoratul in Stiinte Militare. “Blonda de la Cotroceni” , avocata de profesie, isi cladeste un curriculum vitae impresionant, dorind sa-si adauge la fisa un doctorat la cea mai prestigioasa unitate de invatamant militar din Romania.
Indrumatorul Elenei Udrea este generalul de patru stele Mircea Muresan, rectorul Universitatii Nationale de Aparare din Bucuresti, cunoscut pentru slalomul pe care l-a facut cu gratie in timpul mandatelor celor trei presedinti pe care i-a avut Romania dupa 1989.

Mentorul divei prezidentiale este onorat, azi, de liberalii din comuna Vad, judetul Cluj -locul sau de bastina - cu o diploma politica de cetatean de onoare.


Despre Mircea Muresan se cunoaste ca a dobandit dupa Revolutie o situatie de invidiat grevata pe un trecut discutabil, ramas inca neclarificat in dosarele Parchetului Militar, legat de distrugerea Bibliotecii Centrale Universitare si a altor obiective culturale din Capitala in cadrul vanatorii de teroristi declansata de oamenii Moscovei.

Generalului Mircea Muresan i-au placut inca din liceul militar blondele. Fostii sai colegi spun ca pe vremea cand batea drumul de la Bogata de Sus la Campulung Moldovenesc privea cu nesat pe geamul compartimentului de tren la liceencele blonde de la liceul Pedagogic, care adastau pe peronul garii din Nasaud.


Bun la carte, dar si bun propagandist, utecistul Muresan a desfasurat o activitate laborioasa pe linia invatamantului politic in scoala Militara de Ofiteri Activi de Tancuri de la Pitesti, care i-a adus mult ravnita satisfactie de a fi primit cu prioritate in randurile membrilor de partid.


Dupa casatoria cu blonda Rodica, sefa Catedrei de Pregatire Militara a Centrului Universitar Cluj, evolutia sa profesionala a avut un curs ascendent.


STOPS spunea...

Dupa casatoria cu blonda Rodica, sefa Catedrei de Pregatire Militara a Centrului Universitar Cluj, evolutia sa profesionala a avut un curs ascendent.


Din ofiter de operatii la Comandamentul Armatei a IV-a, Muresan este promovat, la recomandarea sefilor ierarhici, dar si a Consiliului Politic Superior al Armatei, condus de Ilie Ceausescu, in functia sef de Stat Major si ulterior de comandant de regiment de tancuri in buricul targului, la Bucuresti. Sansa carierei sale a aparut la Revolutie.


Daca in zilele de 21-22 decembrie s-a situat de partea cealalta a baricadei, la ordinele tanchistului Gusa (sef al Marelui Stat Major) incepand cu 23 decembrie a indeplinit cu succes ordinele generalului Militaru de reprimare a “teroristilor” care se ascundeau invariabil, taman in bibliotecile si muzeele Capitalei.


Fostul capitan Mircea Muresan a fost decorat de Ion Iliescu pentru meritele din zilele tulburi ale Revolutiei, cand a reusit sa distruga prin trageri bine ochite de pe tanc tocmai o aripa a Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti.


Aflat in fruntea regimentului sau de tancuri din Pantelimon, care a ocupat pozitii in Piata Palatului, Muresan s-a distins ca un bun strateg militar ce a luat in catarea tunului cladirea BCU.


Drept urmare, biblioteca a fost incendiata de proiectilele trase de militarii sai din Piata Palatului, in schimbul de focuri cu teroristii nevazuti, fiind arse complet peste 500.000 de carti rare si manuscrise unicat, fiind cea mai mare gaura de obuz data constient patrimoniului cultural al tarii.


Din datele obtinute de la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor rezulta ca pentru activitatea sa neobosita in prinderea teroristilor, Mircea Muresan a primit in 1997 certificatul de luptator pentru victoria Revolutiei, in calitate de membru al Asociatiei “Decembrie ‘89 Metrou”.


Ce nu se stie pana astazi este modalitatea prin care s-a strecurat cu tancurile regimentului sau la vanatoarea de teroristi in metrou. Dar si actiunile regimentului sau de tancuri din seara zilei de 21 decembrie. Prin brevetul 37 din 26 februarie 2000, generalului Mircea Muresan i-a fost conferit titlul de “luptator pentru victoria revolutiei romane din decembrie 1989”.


Brevetul a fost semnat de fostul presedinte Ion Iliescu, in baza unui decret dat de predecesorul sau, Emil Constantinescu, ca urmare a victoriei sale impotriva minerilor teroristi din batalia de la Costesti. Ca urmare, tanchistul din Bogata de Sus a binemeritat de la patrie o scutire de impozit pentru casa din strada Karol Knape nr.17 si toate facilitatile care decurg din statutul sau de revolutionar (calatorii gratuite pe calea ferata, metrou, mijloace de transport in comun, cazare in hoteluri). Nu am reusit sa aflam daca Muresan si-a depus cerere pentru reinnoirea brevetului.


A doua resedinta a generalului Mircea Muresan se afla in Cluj, in cartierul Someseni, unde are o vila cu piscina. De remarcat ca, dupa Revolutie, Iliescu l-a numit pe Muresan in functia nou infiintata de sef al Directiei de Cultura si Traditii Militare din cadrul MApN, gaselnita pentru regruparea fostilor activisti PCR si UTC din armata RSR, care si-au pierdut obiectul muncii.


Dupa demisia lui Gavril Dejeu din functia de Ministru de Interne, taranistii l-au numit pe Dudu Ionescu, prietenul familiei Muresan. Imediat, generalul de tancuri a fost propulsat in functia nou-infiintata de prim adjunct al ministrului de Interne pe care o va preda pesedistului Toma Zaharia (cunoscut sub apelativul de generalul Heroina).


STOPS spunea...




La scurt timp, Mircea Muresan il aduce in functia de loctiitor al UM0962 pe fostul activist UTC din CPS, Ghita Burian, actualul chestor, originar din Baia Sprie.


CV-ul stufos al generalului cu patru stele si disponibilitatea sa familiala care ii permite sa se implice in formarea profesionala a activistelor PD au atras-o pe ambitioasa Elena Udrea. Drept urmare, l-a ales pe Mircea Muresan ca indrumator de doctorat in Inalte Stiinte Militare.


Potrivit cutumelor militare, la doctorat au dreptul sa participe absolventi ai invatamantului universitar militar de lunga durata, cu diploma de licenta profilul “Stiinte Militare”.

Justificarile reprezentantilor Biroului de relatii publice ai institutiei sunt cusute cu ata alba. Acestia pun pe acelasi plan cursurile de scurta durata postuniversitare ale divei de la Golden Blitz cu pregatirea de lunga durata a ofiterilor de cariera care au locuri limitate.


In randurile cadrelor militare active din teritoriu s-a starnit rumoare la auzul stirii conform careia cei mai buni dintre cei buni vor fi colegi de clasa in Academia de Inalte Studii Militare cu o neofita in ale artei militare. Ne intrebam daca in lucrarea de doctorat se va ocupa de “tratatul de aderare al republicii Norvegia la UE”.


Astazi se desfasoara un moment important in viata tanchistului Mircea Muresan. Conducerea liberala a comunei Vad a decis sa-l onoreze cu o diploma de cetatean de onoare. Pe podiumul laureatilor va urca alaturi de un alt fiu al satului, preotul Marchis. Muresan ii poarta de grija “duhovnicei” presedintelui, iar preotul Marchis este duhovnicul lui Traian Basescu.


Muresan este din satul Bogata de Susu, iar preotul Marchis este din Calna, ambele localitati fiind din comuna Vad.


Comuna cunoscuta ca fiind o pepiniera de generali de armata, militie si securitate. De altfel, festivitatile vor continua la Dej, unde comandantul garnizoanei este proaspatul general Ioan Muresan, originar din comuna Vad, o ruda mai indepartata a mentorului Elenei Udrea.


Primarul PNL al comunei Vad, David Prunean, s-a aratat onorat de prezenta generalului Mircea Muresan, insa nu ne-a putut confirma daca va fi insotit de frumoasa sa doctoranda.


In schimb, a declarat ca la eveniment vor participa nume grele din CNSAS, precum Mircea Dinescu, dar si membri ai societatii civile in frunte cu Andrei Plesu si Horea Roman Patapievici, care au tinut mortis sa-l onoreze pe duhovnicul presedintelui Basescu.


Potrivit cutumelor militare, la doctorat au dreptul sa participe absolventi ai invatamantului universitar militar de lunga durata, cu diploma de licenta profilul “Stiinte Militare”. Justificarile reprezentantilor Biroului de relatii publice ai institutiei sunt cusute cu ata alba.


Acestia pun pe acelasi plan cursurile de scurta durata postuniversitare ale divei de la Golden Blitz cu pregatirea de lunga durata a ofiterilor de cariera care au locuri limitate.


CV-ul stufos al generalului cu patru stele si disponibilitatea sa familiala care ii permite sa se implice in formarea profesionala a activistelor PD au atras-o pe ambitioasa Elena Udrea. Drept urmare, l-a ales pe Mircea Muresan ca indrumator de doctorat in Inalte Stiinte Militare.


In randurile cadrelor militare active din teritoriu s-a starnit rumoare la auzul stirii conform careia cei mai buni dintre cei buni vor fi colegi de clasa in Academia de Inalte Studii Militare cu o neofita in ale artei militare.



Buna ziua, Ardeal, Iulia Pop, 29 iun 2006

STOPS spunea...

ANTOLOGICĂ ...
RH ---> MÂRLAN JUVETE
Has moro car. = Mâncami-ai pula juvete borat.
Da bule mule ceadaca. = Futu-ți morții mă-tii.